JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Republica Moldova. Președintele CSM a fost revocat din funcție
16.07.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 16 iulie 2019, Victor Micu, președintele Consiliului Superior al Magistraturii din Republica Moldova, a fost revocat din funcție. Pentru demiterea acestuia au votat 9 membri pro și un vot a fost împotrivă. Chiar dacă a fost demis din funcția de președinte, Victor Micu rămâne membru al Consiliului, potrivit bizlaw.md.

Propunerea de revocare a fost enunțată de către membrul CSM, Petru Moraru, care i-a reproșat lui Victor Micu că a plecat în concediu în perioada când conducerea judecătoriei Chișinău și a Curții Supreme de Justiție a fost înlăturată de la exercitarea funcției.

În luna ianuarie 2018, Victor Micu a fost reales în funcția de președinte al CSM. Acesta a obținut atunci 11 voturi din partea membrilor Consiliului. Candidatura lui Victor Micu a fost propusă de membrul CSM, Petru Moraru, și a fost singura înscrisă în concurs.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate