Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

INPPA. Lucrările profesionale la disciplinele Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, Drept civil/ Drept procesual civil și Drept penal/ Drept procesual penal


17 iulie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 16 iulie 2019, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a anunțat cursanții anului II de pregătire profesională inițială că vor întocmi caietele de lucrări profesionale pe discipline, cu respectarea condițiilor de fond și formă prevăzute de Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 3 din 17 mai 2019, și în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR, potrivit unui comunicat.

Caietele de lucrări profesionale, întocmite cu respectarea condiţiilor de fond și formă stabilite prin Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 3 din 17 mai 2019 şi în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 1 septembrie 2012 a Consiliului UNBR, se vor depune la sediul INPPA din București, str. Vulturilor nr. 23, etaj 2, sector 3, până la data de 27 octombrie 2019, inclusiv.

Pentru disciplinele drept civil /drept procesual civil, drept penal/drept procesual penal și Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, cursanții vor rezolva câte 6 lucrări profesionale, în raport de dispozițiile Hotărârii Consiliului de Conducere nr. 3 din 17 mai 2019.

La disciplinele drept civil/drept procesual civil și drept penal/drept procesual penal, avocaţii stagiari au posibilitatea ca din cele 6 lucrări ce trebuie depuse rezolvate, 2 lucrări să reprezinte lucrări profesionale proprii, efectuate în perioada stagiului, în cadrul formelor de exercitare a profesiei în care îşi desfăşoară activitatea. La disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat toate lucrările vor fi indicate de INPPA/ centre teritoriale. La disciplina drept penal/drept procesual penal cursanții vor alege 6 din cele 12 lucrări profesionale publicate, pe care le vor rezolva.

Cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu caietele de lucrări profesionale declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior. (Declarația poate fi descărcată aici: DOCX / PDF).
– Organizarea și exercitarea profesiei de avocat – aici și aici.
– Drept civil /Drept procesual civil – aici și aici.
– Drept penal /Drept procesual penal – aici și aici.

La disciplinele Dreptul Uniunii Europene, Dreptul European al Drepturilor Omului și Dreptul European al Muncii lucrările profesionale vor fi publicate după parcurgerea modulelor, în conformitate cu opțiunile depuse la secretariatul INPPA.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică