Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

INPPA. Lucrările profesionale la disciplinele Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, Drept civil/ Drept procesual civil și Drept penal/ Drept procesual penal


17.07.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 16 iulie 2019, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a anunțat cursanții anului II de pregătire profesională inițială că vor întocmi caietele de lucrări profesionale pe discipline, cu respectarea condițiilor de fond și formă prevăzute de Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 3 din 17 mai 2019, și în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR, potrivit unui comunicat.

Caietele de lucrări profesionale, întocmite cu respectarea condiţiilor de fond și formă stabilite prin Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 3 din 17 mai 2019 şi în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 1 septembrie 2012 a Consiliului UNBR, se vor depune la sediul INPPA din București, str. Vulturilor nr. 23, etaj 2, sector 3, până la data de 27 octombrie 2019, inclusiv.

Pentru disciplinele drept civil /drept procesual civil, drept penal/drept procesual penal și Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, cursanții vor rezolva câte 6 lucrări profesionale, în raport de dispozițiile Hotărârii Consiliului de Conducere nr. 3 din 17 mai 2019.

La disciplinele drept civil/drept procesual civil și drept penal/drept procesual penal, avocaţii stagiari au posibilitatea ca din cele 6 lucrări ce trebuie depuse rezolvate, 2 lucrări să reprezinte lucrări profesionale proprii, efectuate în perioada stagiului, în cadrul formelor de exercitare a profesiei în care îşi desfăşoară activitatea. La disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat toate lucrările vor fi indicate de INPPA/ centre teritoriale. La disciplina drept penal/drept procesual penal cursanții vor alege 6 din cele 12 lucrări profesionale publicate, pe care le vor rezolva.

Cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu caietele de lucrări profesionale declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior. (Declarația poate fi descărcată aici: DOCX / PDF).
– Organizarea și exercitarea profesiei de avocat – aici și aici.
– Drept civil /Drept procesual civil – aici și aici.
– Drept penal /Drept procesual penal – aici și aici.

La disciplinele Dreptul Uniunii Europene, Dreptul European al Drepturilor Omului și Dreptul European al Muncii lucrările profesionale vor fi publicate după parcurgerea modulelor, în conformitate cu opțiunile depuse la secretariatul INPPA.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti