Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Pitești. Sancționat disciplinar pentru că nu a dat sonorul mai încet


22 iulie 2019 | Irina RÎMARU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Curtea de Apel Pitești a hotărât că sancțiunea cea mai ușoară a avertismentului scris este suficientă pentru a atrage atenția salariatului asupra gravității faptelor sale și pentru a atinge scopul sancționator, educativ și preventiv al sancțiunii aplicate.

În speță, salariatul a ascultat, în timpul programului de lucru, la calculator o înregistrare care privește o problemă personală, la volum maxim, perturbând activitatea colegilor. Acest incident a afectat climatul de lucru și a perturbat activitatea în birou, atmosfera a fost tensionată, iar colegii au fost afectați, constatându-se că reclamantul a încălcat prevederile din Regulamentul intern și contractul colectiv de muncă la nivel de unitate. (Decizia nr. 458 din 30 ianuarie 2019, pronunțată de Curtea de Apel Pitești)

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii