Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Pitești. Sancționat disciplinar pentru că nu a dat sonorul mai încet
22.07.2019 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Curtea de Apel Pitești a hotărât că sancțiunea cea mai ușoară a avertismentului scris este suficientă pentru a atrage atenția salariatului asupra gravității faptelor sale și pentru a atinge scopul sancționator, educativ și preventiv al sancțiunii aplicate.

În speță, salariatul a ascultat, în timpul programului de lucru, la calculator o înregistrare care privește o problemă personală, la volum maxim, perturbând activitatea colegilor. Acest incident a afectat climatul de lucru și a perturbat activitatea în birou, atmosfera a fost tensionată, iar colegii au fost afectați, constatându-se că reclamantul a încălcat prevederile din Regulamentul intern și contractul colectiv de muncă la nivel de unitate. (Decizia nr. 458 din 30 ianuarie 2019, pronunțată de Curtea de Apel Pitești)

Irina Rîmaru

Secţiuni: Dreptul muncii, Selected, Sistemul judiciar, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO