Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Pitești. Sancționat disciplinar pentru că nu a dat sonorul mai încet
22.07.2019 | Irina RÎMARU


Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Curtea de Apel Pitești a hotărât că sancțiunea cea mai ușoară a avertismentului scris este suficientă pentru a atrage atenția salariatului asupra gravității faptelor sale și pentru a atinge scopul sancționator, educativ și preventiv al sancțiunii aplicate.

În speță, salariatul a ascultat, în timpul programului de lucru, la calculator o înregistrare care privește o problemă personală, la volum maxim, perturbând activitatea colegilor. Acest incident a afectat climatul de lucru și a perturbat activitatea în birou, atmosfera a fost tensionată, iar colegii au fost afectați, constatându-se că reclamantul a încălcat prevederile din Regulamentul intern și contractul colectiv de muncă la nivel de unitate. (Decizia nr. 458 din 30 ianuarie 2019, pronunțată de Curtea de Apel Pitești)

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate