Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Operatorii vizați sunt obligați să informeze Ministerul Energie privind locul amplasării puncteor de realimentare și de reîncărcare cu combustibili alternativi
19.07.2019 | JURIDICE.ro


În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 581 din 16 iulie 2019 a fost publicată Ordinul nr. 425/2019 pentru aprobarea metodei de informare privind punctele de realimentare și de reîncărcare cu combustibili alternativi de pe teritoriul României.

În termen de 30 de zile, toți operatorii economici care dețin puncte de realimentare și de reîncărcare cu combustibili alternativi accesibile publicului au obligația să transmită Ministerului Energiei, în calitate de autoritate competentă, la adresa de e-mail combustibili.alternativi@energie.gov.ro următoarele informații:
a) adresa exactă și coordonatele geografice ale punctelor de realimentare și de reîncărcare cu combustibili alternativi;
b) tipul combustibililor alternativi disponibili la punctele de realimentare și de reîncărcare;
c) capacitățile de încărcare pentru fiecare punct de realimentare și reîncărcare deținut;
d) programul de funcționare a punctelor de realimentare și de reîncărcare cu combustibili alternativi;
e) datele de contact (telefon, fax, e-mail) ale operatorilor punctelor de realimentare și de reîncărcare cu combustibili alternativi.

Intrarea în vigoare: 16 iulie 2019.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate