Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Școală de vară ELSA București cu tema ‘’Mergers & Acquisitions” – Vezi cum și-au petrecut studenții internaționali 7 zile în București îmbogățindu-și cunoștințele juridice


22 iulie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Având o experiență vastă de 18 ani în organizarea școlilor de vară internaționale, ELSA București are deosebita plăcere de a fi organizat vara aceasta cea de-a doua ediție a Școlii de Vară pe tema ,,Fuziuni și Achiziții”, între 13 și 21 iulie la Hotel Class ****, București.

Timp de 8 zile, cei 41 de studenți din aproximativ 19 țări, prin intermediul prelegerilor si workshopurilor, și-au dezvoltat abilitățile de aplicare a noțiunilor descoperite despre M&A, observând modul în care se desfășoară astfel de operațiuni și familiarizându-se cu domeniile în care acestea se întâlnesc.

Domeniul fuziunilor și achizițiilor este unul cu siguranță nu doar de actualitate, cât și de mare interes, în ultimii ani având loc peste 500.000 de tranzacții M&A, ceea ce reprezintă un record in lumea „corporate”.

Programul academic a fost structurat zilnic pe modelul – două prelegeri urmate de un workshop, cu excepția ultimei zile, care a urmat modelul ediției de anul trecut, constând într-un concurs de negocieri simulate pe tema M&A, supravegheat îndeaproape de domnul Ranse Howell, actualmente directorul operațiunilor internaționale în cadrul JAMS.

Printre casele de avocatură prezente în cadrul agendei academice a școlii de vară de anul acesta se numără FIDASmart, CMS Cameron MCKenna, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, ECOVIS, iar printre vorbitori se numără și doamna Gabriela Petrea, Legal Counsel la Oracle și domnul Ranse Howell, amintit mai sus.

Întrucât această Școală reunește studenți, masteranzi și absolvenți din întreaga lume, programul socio-cultural are la baza diversitatea culturală, scopul principal fiind ca participanții să își împărtășească ideile, valorile și tradițiile, desfășurându-se un continuu schimb de experiență multiculturală.

În cadrul programului social, membrii comitetului de organizare s-au asigurat că participanții au avut parte de o experiență cât mai complexă, însă și echilibrată. Aceștia au luat parte atât la petreceri tematice în locuri cunoscute din București, precum El Comandante Junior, El Dictador, IDracula, Subteran, Younivers Summer Club, cât și la seri de socializare mai liniștite- networking pe acoperișul localului Linea /Closer to the Moon, bowling la IDM Club și un farewell-karaoke party la Tunes.

Cu siguranță podiumul programului social l-a ocupat însă Gala organizată în cinstea acestui proiect la Jubile CONCEPT, unde participanților le-au fost înmânate diplomele de participare.

Totodată, participanții au avut ocazia să descopere Bucureștiul și „la lumina zilei”. Aceștia au putut opta pentru unul dintre cele trei programe culturale diferite pregătite pentru ziua de sightseeing– o zi de relaxare la Therme București/ o vizită la Palatul Parlamentului și la Palatul Mogoșoaia /un tur al Bucureștiului realizat de un ghid turistic și o vizită la Palatul Cotroceni, urmate de o plimbare prin Centrul Vechi.

ELSA București se bucură și anul acesta de performanța realizării unei ediții de succes “Summer ELSA Bucharest Law School on M&A” și încurajează toate persoanele interesate să urmărească activitatea desfășurată cu ocazia Școlii de Vară accesând pagina de Facebook disponibilă aici. Suntem de asemenea prezenți și pe Instagram, aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii