Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

EasyLaw, membru al Asociației Europene de Tehnologie Juridică
24.07.2019 | JURIDICE.ro


Aplicația EasyLaw a primit calitatea de membru al Asociației Europene de Tehnologie Juridică (European Legal Tech Association), organizație dedicată furnizorilor de tehnologie juridică și companiilor de avocatură din Europa.

ELTA este o platformă de promovare pentru aplicații și soluții software în domeniul juridic, facilitând conectarea reprezentanților din industrie și care are ca scop creșterea gradului de conștientizare a tehnologiilor și a soluțiilor și proceselor susținute de software pe piața legală europeană. Parteneriatul dintre ELTA și EasyLaw are la bază colaborarea și schimbul de bune practici în scopul perfectării aplicațiilor folosite de avocați și juriști.

Antonio Iordan, cofondator EasyLaw“Suntem bucuroși de această recunoaștere a impactului pe care îl are aplicația noastră pentru avocați. Căutăm să sprijinim comunicarea în timp real a utilizatorilor EasyLaw și totodată să le oferim acces la resurse relevante în activitatea lor. Acesta este și motivul pentru care explorăm piața internațională, întrucât clienții noștri activează și dincolo de granițele României. Ne concentrăm toate eforturile pe maximizarea beneficiilor membership-ului pentru comunitatea juridică în care activăm.”

Aplicația web-based EasyLaw a fost oficial lansată în România în ianuarie 2019. Această soluție informatică pentru managementul profesiei este prezentată ca fiind un instrument complet de gestiune a proceselor de contractare, a clienților, dosarelor și agendelor interactive. Conceput special pentru reprezentanții domeniului juridic, EasyLaw este un software gândit de și pentru juriști. 

Despre EasyLaw

Este un software pentru avocați, o aplicație web-based complexă, dar foarte ușor de folosit, care automatizează activitățile de rutină ale avocaților și ale personalului implicat în domeniul juridic. În 2018, EasyLaw a fost premiată la secțiunea „The Most Innovative App for Lawyers”, în cadrul unui eveniment organizat de revista The Times-Legal Innovation.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate