Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: SELECTED

Cristina Ienciu-Dragoș, Head of Legal CITR, este primul Country Coordinator INSOL Europe în România

24 iulie 2019 | JURIDICE.ro

Cristina Ienciu-Dragoș, Head of Legal CITR, a fost numită Country Coordinator INSOL Europe, principala Organizație Europeană a profesioniștilor specializați în insolvență, reorganizare și restructurare de business. Cristina este primul coordonator pe România, fiind o poziție nou creată în cadrul organizației, atât la nivelul țării noastre cât și în celelalte țări din Europa.

Principalele obiective ale Cristinei Ienciu-Dragoș în calitate de coordonator de țară al INSOL Europe sunt să întărească legătura între organizație și organismele naționale în domeniul insolvenței, precum UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență) și INPPI (Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență), să sprijine dezvoltarea profesiei, să aducă în atenție principalele probleme cu care se confruntă legislația din România în acest domeniu și să crească numărul de membri locali ai organizației cu 20% până în 2021.

Cristina Ienciu-Dragoș, Head of Legal CITR și Country Coordinator INSOL Europe: „Îmi propun să aduc în atenție  acele tematici care pot contribui la recunoașterea și evoluția profesiei de practician în România, dar și la dezvoltarea practicilor în domeniu. Voi pune în discuție, încă de la primele întâlniri, câteva dintre subiectele arzătoare în România, respectiv creșterea încrederii în procedurile de restructurare out of court (în afara instanței), securizarea actelor încheiate în aceste proceduri, promovarea de noi soluții de preinsolvență, precum și câteva dintre măsurile pentru implementarea Directivei Europene privind restructurarea și crearea unei culturi a prevenției la nivel european.

Vasile Godîncă-Herlea, CEO CITR„Practicienii CITRsunt recunoscuți în Europa pentru profesionalismul și expertiza lor într-unele dintre cele mai complexe proiecte de insolvență. În calitate de reprezentant CITRsunt mândru că una dintre colegele mele este coordonator de țară în cea mai mare și importantă organizație europeană în domeniu.

Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu, Cristina Ienciu-Dragoș este coordonatoarea Departamentului Juridic, Pregătire Profesională și Audit în cadrul CITR și este responsabilă de susținerea, pregătirea și evaluarea continuă a profesioniștilor din echipele companiei. Departamentul coordonat de ea asigură asistență de specialitate pentru echipele de proiect ale CITR, efectuează auditul procedurilor și elaborează lucrări de specialitate, contribuind la menținerea unor standarde ridicate atât în interiorul organizației, cât și în profesia de practician din România.

Rolul coordonatorului de țară INSOL Europe este acela de a facilita schimbul de informație între profesioniști la nivel european și internațional, de a oferi suport în cadrul procedurilor de insolvență transfrontalieră și poate avea un aport la implementarea Directivei europene privind cadrele de restructurare preventivă, restructurare și insolvență, recent adoptată de către Parlamentul și Consiliul European.

INSOL Europe este cea mai importantă organizație din domeniu, parte din INSOL International, care reunește peste 10.000 de experți de elită din întreaga lume: practicieni, avocați, contabili, judecători și academicieni preocupați de domeniul restructurării și redresării companiilor aflate în dificultate. Următorul Congres Anual INSOL Europe va avea loc pe 28 septembrie anul acesta la Copenhaga.

Despre CITR

CITR, liderul pieței de insolvență din România, a distribuit creditorilor peste 400 de milioane de euro în ultimii cinci ani. Cu o experiență de aproape 20 ani, societatea a fost fondată cu obiectivul însănătoșirii companiilor în dificultate și a reintegrării acestora în circuitul economic prin mecanisme inovatoare de reorganizare.

CITR este aproape de clienți prin cele zece birouri din toată țara, oferă soluții personalizate prin cei peste 150 de specialiști din echipele pluridisciplinare de caz și susține antreprenorii în dificultate cu expertiză complexă, dobândită în urma gestionării a peste 950 de proiecte din toate domeniile de business. În plus, gestionează cea mai complexă platformă de vânzări în insolvență, sales.citr.ro.

CITR e parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic.

Mai multe informații despre CITR găsiți aici: www.citr.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică