Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
SELECTED

Cristina Ienciu-Dragoș, Head of Legal CITR, este primul Country Coordinator INSOL Europe în România

24 iulie 2019 | JURIDICE.ro

Cristina Ienciu-Dragoș, Head of Legal CITR, a fost numită Country Coordinator INSOL Europe, principala Organizație Europeană a profesioniștilor specializați în insolvență, reorganizare și restructurare de business. Cristina este primul coordonator pe România, fiind o poziție nou creată în cadrul organizației, atât la nivelul țării noastre cât și în celelalte țări din Europa.

Principalele obiective ale Cristinei Ienciu-Dragoș în calitate de coordonator de țară al INSOL Europe sunt să întărească legătura între organizație și organismele naționale în domeniul insolvenței, precum UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență) și INPPI (Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență), să sprijine dezvoltarea profesiei, să aducă în atenție principalele probleme cu care se confruntă legislația din România în acest domeniu și să crească numărul de membri locali ai organizației cu 20% până în 2021.

Cristina Ienciu-Dragoș, Head of Legal CITR și Country Coordinator INSOL Europe: „Îmi propun să aduc în atenție  acele tematici care pot contribui la recunoașterea și evoluția profesiei de practician în România, dar și la dezvoltarea practicilor în domeniu. Voi pune în discuție, încă de la primele întâlniri, câteva dintre subiectele arzătoare în România, respectiv creșterea încrederii în procedurile de restructurare out of court (în afara instanței), securizarea actelor încheiate în aceste proceduri, promovarea de noi soluții de preinsolvență, precum și câteva dintre măsurile pentru implementarea Directivei Europene privind restructurarea și crearea unei culturi a prevenției la nivel european.

Vasile Godîncă-Herlea, CEO CITR„Practicienii CITRsunt recunoscuți în Europa pentru profesionalismul și expertiza lor într-unele dintre cele mai complexe proiecte de insolvență. În calitate de reprezentant CITRsunt mândru că una dintre colegele mele este coordonator de țară în cea mai mare și importantă organizație europeană în domeniu.

Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu, Cristina Ienciu-Dragoș este coordonatoarea Departamentului Juridic, Pregătire Profesională și Audit în cadrul CITR și este responsabilă de susținerea, pregătirea și evaluarea continuă a profesioniștilor din echipele companiei. Departamentul coordonat de ea asigură asistență de specialitate pentru echipele de proiect ale CITR, efectuează auditul procedurilor și elaborează lucrări de specialitate, contribuind la menținerea unor standarde ridicate atât în interiorul organizației, cât și în profesia de practician din România.

Rolul coordonatorului de țară INSOL Europe este acela de a facilita schimbul de informație între profesioniști la nivel european și internațional, de a oferi suport în cadrul procedurilor de insolvență transfrontalieră și poate avea un aport la implementarea Directivei europene privind cadrele de restructurare preventivă, restructurare și insolvență, recent adoptată de către Parlamentul și Consiliul European.

INSOL Europe este cea mai importantă organizație din domeniu, parte din INSOL International, care reunește peste 10.000 de experți de elită din întreaga lume: practicieni, avocați, contabili, judecători și academicieni preocupați de domeniul restructurării și redresării companiilor aflate în dificultate. Următorul Congres Anual INSOL Europe va avea loc pe 28 septembrie anul acesta la Copenhaga.

Despre CITR

CITR, liderul pieței de insolvență din România, a distribuit creditorilor peste 400 de milioane de euro în ultimii cinci ani. Cu o experiență de aproape 20 ani, societatea a fost fondată cu obiectivul însănătoșirii companiilor în dificultate și a reintegrării acestora în circuitul economic prin mecanisme inovatoare de reorganizare.

CITR este aproape de clienți prin cele zece birouri din toată țara, oferă soluții personalizate prin cei peste 150 de specialiști din echipele pluridisciplinare de caz și susține antreprenorii în dificultate cu expertiză complexă, dobândită în urma gestionării a peste 950 de proiecte din toate domeniile de business. În plus, gestionează cea mai complexă platformă de vânzări în insolvență, sales.citr.ro.

CITR e parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic.

Mai multe informații despre CITR găsiți aici: www.citr.ro

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership