Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Membership JURIDICE.ro gratuit pentru studenți


26.07.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

JURIDICE.ro este cea mai mare comunitate juridică din România. JURIDICE.ro este exponentul media al Societății de Științe Juridice, care promovează în lumea juridică imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere.

În urma unei inițiative a Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara, de premiere a studenților cu rezultate deosebite în activitate, cu alocarea gratuită a resurselor de documentare oferite de JURIDICE.ro, am extins această idee la nivelul tuturor instituțiilor de învățământ superior juridic cu care avem relații de parteneriat.

Astfel, toți studenții (ciclul licență) facultăților de drept partenere JURIDICE.ro ale căror note în ultimul an universitar au media cel puțin 9, precum și toți studenții din anul I, beneficiază de membership JURIDICE gratuit pentru anul universitar următor.

Pachetul membership JURIDICE standard asigură:
1. Pagină individuală în catalogul profesionisti.juridice.ro/studenti-la-drept și Newsletter dedicat membrilor
2. Publicare prioritară articole pe next.juridice.ro (cu respectarea Politicii și a Condițiilor de publicare) și posibilitatea de a comenta articole + acces vizualizare articole în pregătire și programate
3. VIDEO (acces nelimitat, permanent și de oriunde la toate înregistrările din platforma video.juridice.ro, peste 10.000 ore)
Pentru pachete superioare de membership click aici.

Universitățile ai căror studenți la drept beneficiază de membership JURIDICE gratuit sunt, astăzi:
– Universitatea de Vest din Timișoara
– Universitatea din București
– Universitatea Al. I. Cuza din Iași
– Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj
– Universitatea Nicolae Titulescu din București
– Universitatea Danubius din Galați
– Universitatea de Stat din Republica Moldova
– Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava
– Universitatea Titu Maiorescu
– Universitatea din Craiova
– Universitatea „Ovidius” din Constanța

Contact: membership@juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro