Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Directorul ORDA ref. platformele ilegale


26 iulie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Dreptul proprietatii intelectuale

Miercuri, 24 iulie 2019, Doru Adrian Păunescu, directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, a declarat în cadrul unei conferinţei, potrivit agerpres.ro: ”Pe segmentul practic, am avut şi sunt şi în România cazuri de site-uri documentate de poliţie, cu dosare trimise în instanţă, unde s-au identificat serverele, cetăţenii, fluxurile financiare, la care erau afiliaţi şi respectivii cetăţeni. Deşi activitatea este destul de dificilă pe linia asta.

Este destul de dificil şi pentru poliţie, şi pentru Parchet, să acţioneze pe această linie, pentru că serverul nu este în România, ci în alte state. Dacă e în UE, e mai rapid, dar în momentul în care este în afara UE, să faci o comisie rogatorie să mergi acolo să vezi unde este serverul şi să-l identifici pe cetăţean, nu mai este aşa de simplu.

Haideţi să oferim conţinut mai mult şi mai de actualitate pe platformele legale şi atunci, implicit, îi vom forţa pe cei cu platforme ilegale să nu mai aibă obiect de activitate. Accesul cetăţenilor acolo se întâmplă pentru că vor vedea lucruri noi. Dacă le vei vedea la fel de repede pe platformele legale, ai face abonament şi nu te-ai mai duce acolo.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică