« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Examen/concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar – 2 octombrie 2019. UPDATE: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate. UPDATE: Ora și locul desfășurării examenului. Situația centralizată a candidaților admiși sau respinși. UPDATE: Soluționarea contestațiilor. Situația finală. UPDATE: Baremul. UPDATE. Rezultatele. Îndreptare eroare materială. UPDATE: Validare rezultate
22.10.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 21 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității Hotărârea nr. 57 din 17 octombrie 2019 privind validarea rezultatelor concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat de Institutul Notarial Român în ziua de 2 octombrie 2019.

:: Hotărârea

***

Joi, 10 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității un comunicat cu referire la îndreptarea erorii materiale din lista cu rezultatele concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, ținând cont de faptul că în urma unei erori de sortare a programului de editare, ordinea candidaților a fost ordonată descrescător numai după criteriu notei lucrării, și nu după criteriul numărului de răspunsuri corecte la întrebările din drept civil și procedură civilă.

:: Rezultatele actualizate

***

Joi, 10 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele contestațiilor și lista cu rezultatele finale ale concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 2 octombrie 2019.

:: Rezultate contestații
:: Rezultate finale

***

Vineri, 4 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității rezultatele concursului și anunțul privind depunerea contestațiilor împotriva notării lucrărilor.

:: Rezultatele
:: Anunțul

***

Joi, 3 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității:

:: Subiectele Concursului pentru dobandirea calitatii de notar stagiar
:: Baremul de corectare
:: Anunțul privind depunerea contestațiilor la barem
:: Model contestație

***

Joi, 19 septembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității situația soluționării contestațiilor formulate de către candidații respinși la înscrierea la concurs și situația centralizată finală a candidaților care au fost declarați admiși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 2 octombrie 2019.

:: Situația soluționării contestațiilor
:: Situația finală a candidaților declarați admiși

***

Vineri, 13 septembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității anunțul privind stabilirea orei și a locului desfășurării concursului de admitere în funcția de notar stagiar și situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concurs.

Astfel, concursul se va desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu orele 9.00.

***

Marți, 20 august 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Lista

***

Luni, 29 iulie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că, în conformitate cu Dispoziția Președintelui Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 82/25.07.2019, Institutul Notarial Român organizează la data de 2 octombrie 2019 examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Taxa de înscriere: 3900 lei/candidat (în contul Institutului Notarial Român (CUI 26781193) RO12RNCB0071115799310031 deschis la BCR – Sucursala Plevnei București). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul de înscriere la examen/concurs.

Perioada de depunere a dosarelor: 5 august – 6 septembrie 2019, la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care candidează.

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD