JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Examen/concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar – 2 octombrie 2019. UPDATE: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate. UPDATE: Ora și locul desfășurării examenului. Situația centralizată a candidaților admiși sau respinși. UPDATE: Soluționarea contestațiilor. Situația finală. UPDATE: Baremul. UPDATE. Rezultatele. Îndreptare eroare materială
11.10.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 10 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității un comunicat cu referire la îndreptarea erorii materiale din lista cu rezultatele concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, ținând cont de faptul că în urma unei erori de sortare a programului de editare, ordinea candidaților a fost ordonată descrescător numai după criteriu notei lucrării, și nu după criteriul numărului de răspunsuri corecte la întrebările din drept civil și procedură civilă.

:: Rezultatele actualizate

***

Joi, 10 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele contestațiilor și lista cu rezultatele finale ale concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, organizat în ziua de 2 octombrie 2019.

:: Rezultate contestații
:: Rezultate finale

***

Vineri, 4 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității rezultatele concursului și anunțul privind depunerea contestațiilor împotriva notării lucrărilor.

:: Rezultatele
:: Anunțul

***

Joi, 3 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității:

:: Subiectele Concursului pentru dobandirea calitatii de notar stagiar
:: Baremul de corectare
:: Anunțul privind depunerea contestațiilor la barem
:: Model contestație

***

Joi, 19 septembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității situația soluționării contestațiilor formulate de către candidații respinși la înscrierea la concurs și situația centralizată finală a candidaților care au fost declarați admiși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 2 octombrie 2019.

:: Situația soluționării contestațiilor
:: Situația finală a candidaților declarați admiși

***

Vineri, 13 septembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității anunțul privind stabilirea orei și a locului desfășurării concursului de admitere în funcția de notar stagiar și situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concurs.

Astfel, concursul se va desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu orele 9.00.

***

Marți, 20 august 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Lista

***

Luni, 29 iulie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că, în conformitate cu Dispoziția Președintelui Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 82/25.07.2019, Institutul Notarial Român organizează la data de 2 octombrie 2019 examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

Taxa de înscriere: 3900 lei/candidat (în contul Institutului Notarial Român (CUI 26781193) RO12RNCB0071115799310031 deschis la BCR – Sucursala Plevnei București). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul de înscriere la examen/concurs.

Perioada de depunere a dosarelor: 5 august – 6 septembrie 2019, la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care candidează.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate