Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

JURIDICE ACADEMIC UPDATE 6 reviste Dreptul, Pandectele române, Revista română de dreptul muncii, Revista română de drept al afacerilor, Revista română de drept european și Revista română de arbitraj
10.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

UPDATE 10 iunie 2020: Începând cu data de 10 iunie 2020, în urma dezvoltării parteneriatului WOLTERS KLUWER ROMANIA – JURIDICE.ro, noile pachetele JURIDICE ACADEMIC vor oferi acces la modulul SINTACT Reviste, care conține acces online la 6 reviste (Dreptul, Pandectele române, Revista română de dreptul muncii, Revista română de drept al afacerilor, Revista română de drept european și Revista română de arbitraj), acces la întreaga arhivă video a JURIDICE.ro (peste 1500 ore) și acces la toate evenimentele pe care JURIDICE.ro le organizează în decursul unui an (aproximativ 100 de evenimente noi: conferințe, dezbateri și ateliere).

Prețul noilor pachete rămâne același ca și până acum: 159 euro + TVA.

Vă reamintim că, pentru avocații din barourile partenere, accesarea înregistrării evenimentelor științifice organizate de Societatea de Științe Juridice (doar cele științifice, nu toate evenimentele) atrage acordarea de puncte de pregătire profesională pentru avocați.

* * *

UPDATE 2 septembrie 2019: Ca urmare a solicitărilor repetate din partea partenerilor JURIDICE.ro, am creat și pachetul corporate ACADEMIC, pentru companii, care se alătură pachetului de membership.

Pentru detalii vizitați pagina juridice.ro/corporate

* * *

Uniunea Juriștilor din România și Societatea de Științe Juridice încurajează știința dreptului și susțin documentarea juridică. În acest context, JURIDICE.ro lansează o nouă resursă de documentare, cu sprijinul Revistei Dreptul, cea mai prestigioasă revistă juridică din România: JURIDICE ACADEMIC.

Pachetul de membership JURIDICE ACADEMIC oferă acces la toate conferințele și dezbaterile JURIDICE.ro, precum și acces la Revista Dreptul, adică acces la arhiva articolelor (1548 de articole) și arhiva video (961 de înregistrări), precum și la toate articolele noi ale Revistei Dreptul și acces la toate evenimentele pe care JURIDICE.ro le organizează în decursul unui an (aproximativ 100 de evenimente: conferințe, dezbateri și ateliere).

Pentru detalii vizitați pagina juridice.ro/corporate

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.