Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

JURIDICE ACADEMIC UPDATE servicii, prețul rămâne același
11.05.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, VIDEO
JURIDICE - In Law We Trust

UPDATE 11 mai 2021: În urma dezvoltării parteneriatului WOLTERS KLUWER ROMANIA – JURIDICE.ro, pachetele JURIDICE ACADEMIC au cunoscut un upgrade important. Prețul rămâne același: 159 euro + TVA.

Numărul de reviste a crescut de la 6 la 12: Dreptul, Pandectele române, Revista română de dreptul muncii, Revista română de drept al afacerilor, Revista română de drept european, Revista română de arbitraj + Revista română de drept privat, Revista română de jurisprudență, Studia Jurisprudentia, Revista română de executare silită, Revista Themis și Revista Forumul Judecătorilor.

Numărul de ore din arhiva video a crescut de la 1500 la 2500.

JURIDICE ACADEMIC conferă acces și la toate evenimentele pe care JURIDICE.ro le organizează în decursul unui an (aproximativ 100 de evenimente noi: conferințe, dezbateri și ateliere).

* * *

UPDATE 10 iunie 2020: Începând cu data de 10 iunie 2020, în urma dezvoltării parteneriatului WOLTERS KLUWER ROMANIA – JURIDICE.ro, noile pachetele JURIDICE ACADEMIC vor oferi acces la modulul SINTACT Reviste, care conține acces online la 6 reviste (Dreptul, Pandectele române, Revista română de dreptul muncii, Revista română de drept al afacerilor, Revista română de drept european și Revista română de arbitraj), acces la întreaga arhivă video a JURIDICE.ro (peste 1500 ore) și acces la toate evenimentele pe care JURIDICE.ro le organizează în decursul unui an (aproximativ 100 de evenimente noi: conferințe, dezbateri și ateliere).

Prețul noilor pachete rămâne același ca și până acum: 159 euro + TVA.

Vă reamintim că, pentru avocații din barourile partenere, accesarea înregistrării evenimentelor științifice organizate de Societatea de Științe Juridice (doar cele științifice, nu toate evenimentele) atrage acordarea de puncte de pregătire profesională pentru avocați.

* * *

UPDATE 2 septembrie 2019: Ca urmare a solicitărilor repetate din partea partenerilor JURIDICE.ro, am creat și pachetul corporate ACADEMIC, pentru companii, care se alătură pachetului de membership.

Pentru detalii vizitați pagina juridice.ro/corporate

* * *

Uniunea Juriștilor din România și Societatea de Științe Juridice încurajează știința dreptului și susțin documentarea juridică. În acest context, JURIDICE.ro lansează o nouă resursă de documentare, cu sprijinul Revistei Dreptul, cea mai prestigioasă revistă juridică din România: JURIDICE ACADEMIC.

Pachetul de membership JURIDICE ACADEMIC oferă acces la toate conferințele și dezbaterile JURIDICE.ro, precum și acces la Revista Dreptul, adică acces la arhiva articolelor (1548 de articole) și arhiva video (961 de înregistrări), precum și la toate articolele noi ale Revistei Dreptul și acces la toate evenimentele pe care JURIDICE.ro le organizează în decursul unui an (aproximativ 100 de evenimente: conferințe, dezbateri și ateliere).

Pentru detalii vizitați pagina juridice.ro/corporate

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti