Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 


Print Friendly, PDF & Email

Antibiotice (BVB:ATB), prima companie din farma care se alătură ARIR
31.07.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 31 iulie 2019, Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) a anunțat că este încântată să se asocieze cu Antibiotice (BVB:ATB), unul dintre cei mai importanți producători români din industria farmaceutică de medicamente generice, companie listată la Bursa de Valori București (BVB) încă din anul 1997, potrivit unui comunicat.

Ioan Nani, Director General Antibiotice: ”Suntem printre primele companii listate la bursă și am fost întotdeauna orientați spre dezvoltare și creșterea transparenței față de acționarii noștri. Asocierea cu ARIR, alături de cele mai mari companii listate, vine în completarea strategiei noastre de a îmbunătăți calitatea relației cu investitorii și de a crea valoare pentru acționari. Ne bucură apartenența la o comunitate nouă și vivace a pieței de capital românești pe care ne-o dorim din ce în ce mai puternică.

Antibiotice are în portofoliu peste 150 medicamente generice pentru pacienţii cu boli infecţioase, dar şi pentru cei ce suferă de patologii cardiovasculare, dermatologice, digestive, ale sistemului nervos central și pentru sănătatea femeii. Este un partener important al pieții farmaceutice destinate spitalelor și are totodată un portofoliu dedicat profilaxiei și creșterii calității vieții (suplimente alimentare, dispozitive medicale și OTC-uri).

Antibiotice are o prezenţă globală activă, exportând produse în peste 70 de ţări. Totodată, Antibiotice este lider mondial pentru producţia de Nistatină și standard de referință internațional pentru această substanță activă.

Daniela Șerban, Președinte ARIR: ”Antibiotice devine al 15-lea membru al ARIR și primul din industria farmaceutică. Ne bucură amploarea și diversitatea pe care o câștigă singura asociație pentru relația cu investitorii din România. Cu scopul de a îmbunătăți comunicarea dintre companii și investitori, diversitatea sectorială din cadrul asociației contribuie la creșterea expertizei și la o mai bună aplicare a celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și guvernanță corporativă în diverse industrii. Creșterea transparenței și responsabilității sociale sunt priorități ale comunității noastre.

Antibiotice se alătură unui grup de elită de companii, membri ai ARIR, precum Bursa de Valori București, ALRO, Electrica, Electromagnetica, Franklin Templeton, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Teraplast și Transelectrica.

ARIR a fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. În cadrul ARIR sunt invitate să adere: ca Membru Asociat – companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate, Membru Afiliat – alte companii decât companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate și Membru Profesionist – persoane cu experiență în IR. Membrii ARIR au acces la un conținut exclusiv, la sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor și obiectivelor de IR, și participă la proiectele de dezvoltare a pieței de capital.

***

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):
ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată pentru a oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanța corporativă. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București, ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica și OMV Petrom s-au alăturat ca Membri Asociați și INNOVA Project Consulting ca Membru Afiliat.

:: Varianta in limba engleză


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.