Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

41 de notari publici au depus jurământul
01.08.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 1 august 2019, Ana Birchall, ministrul Justiției, a participat la ceremonia de depunere a jurământului de către 41 de notari publici numiţi în funcţie în urma promovării examenului de definitivat pentru notarii stagiari, organizat de Institutul Notarial Român în zilele de 2 şi 4 aprilie 2019, potrivit unui comunicat.

Au participat la eveniment Dumitru Viorel Mănescu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România (UNNPR), și Ovidiu Bolintineanu, șef serviciu în cadrul UNNPR.

Ana Birchall: ”Motivația celor care ați dobândit calitatea de notar trebuie să fie întotdeauna reprezentată de pasiunea pentru valorile constitutive ale profesiei. Notarul este un profesionist foarte apropiat de cetăţean, care prin siguranţa juridică pe care o oferă prin serviciul său în slujba legii contribuie la binele comun al societății din care face parte. Rolul notarului e în primul rând de a fi aproape de cetățean.

Țineți minte că indiferent pe ce drum vă poartă viața, trebuie să aveți încredere în calitățile și abilitățile voastre, să nu vă temeți să vă bazați pe cei apropiați vouă și niciodată să nu uitați că adevăratele bogății sunt în mintea și în sufletul fiecăruia dintre voi.

Sunt onorată să fiu alături de tinerii din această generație de excepție, care reprezintă un exemplu nu doar pentru colegii lor, dar și pentru toți ceilalți tineri care se pregătesc să înfrunte provocările lumii în care trăim și să devină liderii de mâine, nu doar în România, dar și la nivel internațional. În final, vreau să împărtășesc cu voi sfatul pe care l-am primit la rândul meu de la bunica mea, Cătălina, și care mi-a călăuzit mereu pașii: <<Ce ai în cap și în suflet nu poate să îți ia nimeni niciodată, iar educația este cea mai buna zestre pe care o poți avea vreodată!>>. Vă asigur că în Ministerul Justiției și în ministrul justiției veți avea mereu un partener. Multă baftă în toată activitatea și să nu renunțați niciodată la idealurile voastre.”

:: Înregistrarea video disponibilă aici

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.