Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

INM a publicat subiecte exemplificative la Drept civil și Drept procesual civil/Drept penal și Drept procesual penal pentru a sprijini candidații la admitere
01.08.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 1 august 2019, pentru a sprijini candidații care se pregătesc pentru admitere, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un set de subiecte pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice, la disciplinele Drept civil și Drept procesual civil, respectiv la Drept penal și Drept procesual penal, potrivit unui anunț.

Subiectele elaborate au caracter strict orientativ, comisia de elaborare a subiectelor fiind liberă să aleagă  forma și numărul subiectelor, precum și timpul de desfășurare al probei, în condițiile prevăzute de Regulament.

:: Subiecte exemplificative si barem: drept civil si drept procesual civil
:: Subiecte exemplificative si barem: drept penal si drept procesual penal


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.