Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

INM a publicat subiecte exemplificative la Drept civil și Drept procesual civil/Drept penal și Drept procesual penal pentru a sprijini candidații la admitere


1 august 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 1 august 2019, pentru a sprijini candidații care se pregătesc pentru admitere, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un set de subiecte pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice, la disciplinele Drept civil și Drept procesual civil, respectiv la Drept penal și Drept procesual penal, potrivit unui anunț.

Subiectele elaborate au caracter strict orientativ, comisia de elaborare a subiectelor fiind liberă să aleagă  forma și numărul subiectelor, precum și timpul de desfășurare al probei, în condițiile prevăzute de Regulament.

:: Subiecte exemplificative si barem: drept civil si drept procesual civil
:: Subiecte exemplificative si barem: drept penal si drept procesual penal

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii