Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Mesajul președintelui UNBR la încetarea din viață a fostului consilier UNBR Mihaela Catea. UPDATE: Mesajul decanului Baroului Bucureşti


2 august 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Vineri, 2 august 2019, av. prof. univ. dr. Traian Briciu, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, anunţă cu regret plecarea dintre noi a doamnei avocat Mihaela Catea, fost consilier al Uniunii Naționale a Barourilor din România și șef al Departamentului de pregătire inițială în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Pentru toți cei care au avut onoarea de a o cunoaște, doamna avocat va rămâne mereu în amintire ca un model de profesionalism, eleganță și dăruire.

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

***

Avocații din Baroul București sunt informați cu tristețe, despre decesul Doamnei MIHAELA CATEA, membră  a corpului profesional.

Doamna MIHAELA CATEA a fost o colegă cu înalte însușiri morale și profesionale, care și-au pus amprenta asupra multor generații de tineri stagiari în calitate de formator la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Director adjunct al acestuia.

În numele profesiei de avocat din București transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe, iar colegei noastre, rămas bun!

Dumnezeu s-o ierte!

Corpul neînsuflețit este depus la capela bisericii Sfântul Ioan Moși, până astăzi la orele 20.00, după care va fi transportat  în localitatea Breaza.

Înmormântarea va fi organizată duminică, 4 august 2019 la orele 13.00, la cimitirul din localitatea Breaza.

Av. dr. Ion Dragne
Decanul Baroului București

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii