Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Burse pentru studenți/doctoranzi oferite de Arhiepiscopul Alba Iuliei
05.08.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 3 august 2019, Patriarhia Română a anunțat că Arhiepiscopul Alba Iuliei oferă anual 15 burse elevilor de liceu, studenților, masteranzilor și doctoranzilor eminenți care sunt lipsiți de posibilități materiale, potrivit unui comunicat.

Ierarhul a înființat în anul 2018 fundația care-i poartă numele, dorind astfel să ajute, din economiile personale, pe cei care au rezultate bune la învăţătură, dar care au o situaţie financiară precară.

Valoarea burselor: 500 lei/lunar (pentru elevi de liceu), 600 lei (pentru studenți şi masteranzi) și 700 lei (pentru doctoranzi).

Perioada de acordare a burselor: 9 luni. Doctoranzii vor primi bursa pe o perioadă de 12 luni.

Depunerea dosarelor pentru concurs se desfăşoară în perioada 1 august – 15 septembrie 2019 și vor fi trimise prin poștă sau depuse direct la Secretariatul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei cu sediul pe strada Mihai Viteazul, nr. 16.

:: Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director al Fundației

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate