Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Diplomă de excelență pentru Tamara Buciuceanu-Botez
09.08.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 8 august 2019, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale i-a înmânat actriței Tamara Buciuceanu-Botez o diplomă de excelenţă pentru întreaga activitate artistică, la împlinirea, mâine, a 90 de ani, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a ministerului: „Tamara Buciuceanu-Botez, supranumită şi ‘Doamna comediei româneşti’ va împlini sâmbătă, 10 August 2019, onorabila vârstă de 90 de ani. Cu acest prilej, marea actriţă a primit vizita secretarului de stat Alexandru Pugna şi a domnului Ioan Matei, director în cadrul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, care i-au înmânat, în numele domnului ministru Valer Daniel Breaz, o diplomă de excelenţă pentru întreaga activitate artistică, alături de mesajul de preţuire şi admiraţie pentru contribuţia adusă culturii în cele peste şase decenii petrecute pe scena teatrului şi filmului românesc.

LA MULŢI ANI, distinsă doamnă!”

Nota JURIDICE.ro: Citiţi aici un documentar Agerpres dedicat jubileului aniversar al marii actriţe.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.