Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Invitație ref. depunere candidaturi pentru Curtea de Arbitraj Profesional a Avocaților. UPDATE: Componența
01.10.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 1 octombrie 2019, Baroul București a dat publicității Hotărârea Consiliului prin care s-a desemnat componența Curții de Arbitraj a Baroului București, pentru o perioadă de 4 ani:
Petruț Ciobanu
– Petrică Bucur
Ion Ilie-Iordachescu
Octavian Popescu
– Loredana Mărculescu
Camelia-Constanța Anghelache
– Simion-Dănuț Olteanu
Ștefan Naubauer
– Delia-Alexandra Petrea
– Mihaela Ariadna Budișteanu
– Valentin Ovedenie
Mihnea Octavian Stoica
Iosif Friedmann-Nicolescu
– Gabriel-Valentin Udrea
Luminița Tuleașca
– Constantin Mihăilă
– Bianca-Argentina Piucă
– Elena Bustea
– Mihai-Alexandru Tănăsescu
– Maria-Magdalena Ciulinaru
Cornel Popa
– Ionuț Lupșa
– Ancuța Alexandru
– Ionuț Alexandru
– Mihail Ciobanu
– Aura-Speranța Ungureanu
– Oana-Mihaela Stănculescu
– Constantin Voicescu
Cristian Săcășanu
– Camelia-Gabriela Cîrciumaru-Prală
– Maria Marcu
– Delia-Adela Burghină

***

Joi, 8 august 2019, Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta, a lansat invitatia catre avocatii interesati sa isi mentina calitatea de arbitru sau sa devina arbitri in cadrul Curtii de Arbitraj Profesional a Avocatilor, ca pana la 28 august 2019 sa isi exprime optiunea conform dispozitiilor art. 6.3 din Regulament, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Ion Dragne, Decan.

Conditiile pentru ca un avocat sa fie inclus in lista de arbitriPoate fi arbitru orice avocat care are capacitate deplina de exercitiu a drepturilor, se bucura de reputatie nestirbita, are inalta calificare si experienta in domeniul profesional, cu o vechime neintrerupta in profesia de avocat de minim 10 ani. Candidatul desemnat sau solicitant, potrivit art. 6 alin. 1 şi 4, va depune la dosar in afara de dovezile privind vechimea, curriculum vitae si o recomandare din partea unui confrate care are o vechime neintrerupta de 15 ani in profesia de avocat. Ei vor depune si o adeverinta medicala, eliberata potrivit procedurii stabilite ce catre Consiliul UNBR, din care sa rezulte daca sunt apti din punct de vedere medical, fizic si psihologic, pentru exercitarea acestei atributii.“

Candidaturile se depun la Secretariatul Curtii de Arbitraj, sediul Baroului, etajul V, Cancelarie.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti