Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
3 comentarii

Un judecator intra in sala de judecata si judeca


7 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Mirela Stefan, judecator la Judecatoria Brasov a intrat, saptamana trecuta, in plin protest al magistratilor, in sala de judecata si a solutionat dosare.

Judecator Anda Sanpetru, purtator de cuvant al Judecatoriei Brasov, a declarat duminica, 6 septembrie 2009, pentru Evenimentul zilei: „Doamna judecator nu si-a exprimat punctul de vedere contra, si, din cate imi amintesc, nu a anuntat pe nimeni ca va face altfel. Eu cred ca guvernul se bazeaza pe o lipsa de solidaritate intre noi, dar cred ca un caz singular, cum este cel al judecatoarei Stefan, nu are cum sa sparga aceasta unitate. Doamna judecator a facut un act de lasitate si probabil este multumita cu statutul pe care i-l ofera actualul guvern, care exclude judecatorii din cele trei puteri in stat.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică