Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul DNA / 12 august – 18 octombrie 2019. UPDATE: Rezultatele finale
21.10.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 18 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele interviului și rezultatele finale ale concursului.

Candidați admiși:
– Ana-Maria Aparaschivei
Elena Hach
– Ioan Sorin Iercoșan
– Cătălin Lefter
– Octavia-Patricia Oros
– Camelia Lidia Raicu.

Candidați respinși:
– Cornel David-Deca
– Gabriela-Nicoleta Marian.

:: Rezultatele finale ale concursului
:: Rezultate interviu

***

Luni, 14 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității rezultatele contestaţiilor formulate împotriva punctajului obţinut la evaluare și programarea candidaţilor pentru susţinerea interviului în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Rezultate contestaţii
:: Programarea candidaţilor

***

Miercuri, 9 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul cu punctajele obținute de candidaţi la proba de evaluare a unor acte profesionale întocmite în ultimii 5 ani.

:: Tabelul

***

Marți, 10 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, organizat în peioada 12 august – 18 octombrie 2019.

:: Lista finală

***

Joi, 5 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista candidaţilor care întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, organizat în peioada 12 august – 18 octombrie 2019.

:: Lista

***

Luni, 12 august 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că, prin Hotărârea Secției pentru procurori a CSM, s-a aprobat organizarea, la București, în perioada 12 august 2019 – 18 octombrie 2019, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Concursul se organizează de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea unui număr de 27 posturi de procuror, după cum urmează:
– 10 posturi la Structura centrală, din care 1 post în cadrul Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari
– 17 posturi la serviciile teritoriale, astfel:
Serviciul teritorial Alba Iulia – 1 post
Serviciul teritorial Craiova – 3 posturi
Serviciul teritorial Oradea – 3 posturi
Serviciul teritorial Pitești – 3 posturi
Serviciul teritorial Ploiești – 5 posturi
Serviciul teritorial Timișoara – 1 post
Serviciul teritorial Suceava – 1 post.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.