Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Probleme in instante: bulina rosie, numarul de dosare, modalitati de economisire…


7 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Jud. Adrian Neacsu, presedintele Tribunalului Vrancea, a declarat vineri, 4 septembrie 2009, pentru Cotidianul ref. bulina rosie de pe cladirea Tribunalului: “Va imaginati ca, dupa ce ca suntem in Vrancea, tot timpul judecatorii se tem ca, in cazul unui cutremur, cladirea o sa cada in capul lor si al justitiabililor. Pentru un sediu nou ar trebui alocata si suma necesara, iar noua ne-a fost destul de greu si am facut foarte mult scandal ca sa ni se dea buget cat sa ne continuam activitatea.”

Jud. Florin Stancu, presedintele Judecatoriei Panciu ref. sediul in care functioneaza Judecatoria: “Noi suntem aici chiriasii unui fost boier, Burdea, caruia i s-a retrocedat cladirea. Chiria impusa de acesta este foarte mare si pentru ca nu am avut suma necesara suntem in urma cu plata ei si riscam sa fim dati afara din sediu. Mai avem si alte probleme. Banii pentru hartie de fax ii dam din banii nostri si, cand sunt urgente, apelam la jandarmi sa aduca partile cu mandat pentru ca nu mai avem bani de timbru pentru citatii. E drept ca unii s-au si speriat. Uitati, am avut un batran de 86 de ani care s-a speriat foarte tare si a zis ca lui toata viata nu i-a batut jandarmul in poarta. Acum, asta e situatia. Omul e victima unor hoti care i-au furat si closca de pe oua! Mai avem si alta problema, aceea ca trei judecatori au peste 2.300 de dosare pe cap. Va imaginati cat ne revine pe an de judecat la fiecare dintre noi!”

Jud. Gratiela Milu, vicepresedinta Judecatoriei Brasov, ref. economii: “Domnul presedinte ne-a cerut sa scriem cu litere cat mai mici, de corp 12, si sa folosim tot spatiul colii de hartie, adica sa scriem pana la marginea ei si astfel sa facem economie.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică