Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Italia ataca Google


7 septembrie 2009 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In urma unei sesizari a Federatiei Italiene a Editorilor de Ziare privind inlaturarea din rezultatele generate de motorul online Google a publicatiilor care refuzau publicarea stirilor prin serviciul Google News, Autoritatea de Garantare a Concurentei pe piata din Italia a deschis o investigatie asupra serviciului Google News in limba italiana, pentru un posibil abuz de pozitie dominanta, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Editorii sunt nemultumiti ca publicatiile care nu sunt de acord sa apara pe site nu mai sunt indexate de motorul de cautare al Google.

In comunicat se arata: „Avand in vedere ca din documentele stranse reiese ca Google News Italia este condus de grupul Google (…) este necesar sa extindem investigatia aflata in desfasurare si la grup.”

Sediul din Milano al firmei din Italia a fost perchizitionat la sfarsitul saptamanii trecute.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică