Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Nominalizarea pentru titlul „Studentul anului în România” de către Liga Studenţilor Români în Străinătate
19.08.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Andreea Șerban, doctorand al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, a fost nominalizată pentru titlul „Studentul anului în România” de către Liga Studenţilor Români în Străinătate, potrivit agerpres.ro.

Andreea Șerban a avut un parcurs excepţional ca student al facultăţii din Iași, a urmat un master în Drept European și a ales doctoratul în Dreptul Comerţului Internaţional.

Proiectul său de suflet este „Model European Union”, pe care l-a iniţiat la Iaşi şi care continuă, oferind tinerilor interesaţi ocazia să afle despre mecanismele de funcţionare la nivelul Uniunii Europene.

Andreea Şerban: „Schimbarea chiar depinde de fiecare dintre noi, de iniţiativă, de implicarea continuă. Uneori există iniţiativă, dar nu există resurse şi asta este o mare problemă în România, dar nu trebuie să ne descurajăm. Când am pornit proiectul „Model European Union”, a fost greu, dar cu muncă şi alături de oameni dedicaţi, am reuşit.

În România nu există, din păcate, o educaţie juridică a cetăţeanului simplu. Oamenii nu cunosc unele noţiuni elementare şi de aceea sunt adesea uşor de manipulat. Cred că este necesar ca în şcoală să se facă o educaţie juridică de bază, aşa cum se face în alte state.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate