Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Seminar negocieri europene IER-EIPA, 12-13 octombrie 2009
09.09.2009 | mihaela.topa, Juridice.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

In perioada 12 – 13 octombrie Institutul European din Romania, in colaborare cu European Institute of Public Administration, Antena Luxemburg organizeaza sesiunea de formare pe tema Negocierea si reprezentarea in Consiliul UE.

Cui se adreseaza:

Seminarul este destinat functionarilor publici din administratia nationala care fie urmeaza, fie indeplinesc deja misiuni de reprezentare a Romaniei in procesele de luare a deciziilor care au loc in cadrul Consiliului UE.

Programul va prezenta si va analiza tehnicile specifice pentru managementul a trei categorii de factori cheie care influenteaza dosarele UE – procedurile, procesele si persoanele. Seminarul va oferi participantilor indrumare intr-un format  interactiv. Vor fi utilizate diverse metode de formare pentru a putea evidentia aspecte cheie ale unui proces de negociere. Va exista o alternanta continua intre exercitii de simulare, contributii teoretice si procedurale, ateliere si schimburi de experienta.

Seminarul va fi structurat in urmatoarele module:
– atelier – inainte de imbarcarea spre Bruxelles – chestiuni procedurale si consideratii strategice
– exercitiu de simulare a negocierilor
– evaluarea exercitiului de simulare
– pregatirea instructiunilor de negociere
– sesiune de intrebari si raspunsuri

La finalul sesiunii participantii vor intelege si vor putea aplica procedurile de lucru si se vor familiariza cu cerintele protocolului din grupurile de lucru, vor fi capabili sa sustina interesul national si sa prezinte continutul mandatelor,  vor intelege si vor putea aplica la nivel individual cerintele de comunicare si interactiune intr-un mediu multicultural precum Consiliul UE.

Limba de desfasurare a seminarului este engleza.

Taxa de participare este de 1750 lei.

Data limita pentru inscriere si confirmarea platii este 11 septembrie 2009.

>> Detalii

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti