Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

PETREA ȘI ASOCIAȚII au asistat Clinica Someșan la preluarea de către Rețeaua de sănătate Regina Maria
13.08.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă să se expansioneze prin achiziţia Clinicii Someşan din Baia Mare. Regina Maria are acum locații în 19 județe, potrivit unui comunicat.

Clinica Someşan a fost inaugurată în 2013, iar până în prezent a ajuns cel mai mare jucător privat din Baia Mare şi împrejurimi. Centrul medical oferă servicii integrate, cuprinzând ambulatoriu, imagistică, laborator şi spitalizare. Dimensiunea de 3.000 metri pătraţi, organizată pe şase niveluri (subsol, parter şi patru etaje), găzduieşte 20 cabinete în ambulatoriu, 26 paturi în regim de spitalizare de zi şi continuă, laboratorul de analize medicale şi departamentul de imagistică.

Fady Chreih, CEO Regina Maria: „Unul dintre obiectivele noastre este să asigurăm accesul la servicii medicale moderne unui număr tot mai mare de pacienţi, la nivel naţional. Achiziţia celui mai important furnizor privat de servicii medicale din Baia Mare marchează un pas important pentru noi, prin care intrăm într-un nou judeţ din România şi ne asigurăm astfel o prezenţă extrem de puternică în principalele regiuni ale ţării.

Ca de fiecare dată, vrem să avem alături parteneri cu aceleaşi valori şi standarde de calitate, care pun pe primul loc confortul şi siguranţa pacienţilor şi calitatea actului medical. Clinica Someşan este un astfel de partener, împreună cu care vom continua să dezvoltăm infrastructură medicală pentru pacienţii din Maramureş.”

În această tranzacţie REGINA MARIA a fost asistată de o echipă de avocaţi de la casa de avocatură RTPR Allen & Overy şi de Ernst & Young pentru aspecte financiare.

Asociaţii Clinicii Someşan au fost asistaţi în tranzacţie de Florin Cerna şi de Andrei Bichescu de la BrinkThink Management pentru aspecte financiare şi strategice, iar pentru aspecte de ordin juridic de casa de avocatură PETREA & ASOCIAȚII.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate