Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Consultare publică ref. statutul tânărului avocat
21.08.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 21 august 2019, Baroul București a anunțat că la începutul lunii septembrie va avea loc, în Armenia, Conferința internațională privind statutul tinerilor avocați în societatea modernă, organizată de C.I.B. (Conferința Internațională a Barourilor francofone), cu sprijinul O.I.F. (Organizația Internațională a Francofoniei). Baroul București va fi reprezentat de av. Georgiana Enache și av. Mihnea Jida, potrivit unui comunicat.

Până marți, 27 august 2019, avocații din Baroul București sunt invitați să răspundă unui chestionar creat în jurul celor 4 teme de dezbatere: 1) nivelul de pregătirea academică necesar pentru intrarea în Barou; 2) integrarea tânărului avocat în cadrul Baroului; 3) avocatul – purtător de cultură; 4) avocatul și noile tehnologii.

:: Chestionarul


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.