Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Ministerul Justiției. Au fost aprobare cheltuielile necesare pentru implementarea proiectului de investiţii „Sistemul Electronic Integrat al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului”


22 august 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 21 august 2019, Ministerul Justiției a anunțat că la inițiativa sa, în ședința de Guvern, au fost aprobate printr-o Hotărâre de Guvern cheltuielile necesare pentru implementarea proiectului de investiţii „Sistemul Electronic Integrat al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului”, potrivit unui comunicat.

Proiectul, în valoare totală de peste 40 de milioane de euro, contribuie la extinderea de către ONRC a serviciilor digitale oferite către cetățeni şi mediul de afaceri. Astfel, se va constitui un portal public de interacțiune electronică cu clienții, organizat pe baza fluxurilor de evenimente de viață și nu pe baza unor formulare tipizate.

Beneficii proiectului:
– limitarea numărului de documente prezentate în format de hârtie
– reducerea timpului de soluționare a cererilor depuse și furnizarea online a serviciilor
– cheltuieli mai mici pentru multiplicarea şi legalizarea unor acte, reducerea timpului petrecut la ghișeu şi a deplasărilor la diferite instituții.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică