« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 

Nou: 30% din veniturile activității proprii ale ONJN vor fi utilizate pentru cheltuieli de personal
23.08.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 693 din data de 22 august 2019, a fost publicată Ordonanța nr. 15/2019 pentru reglementarea unor măsuri fiscal bugetare.

A fost modificată Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, introducându-se o nouă prevedere care are ca scop reducerea dependeței de jocurile de noroc în cadrul populației.

Art. 10 alin. (4) din Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc prevede înființarea pe lângă Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a unei activități finanțate integral din venituri proprii constituite din contribuțiile organizatorilor jocurilor de noroc licențiați, care urmează a fi utilizate pentru prevenirea dependenței de jocuri de noroc și vor fi alocate pentru activitățile și programele de protecție a tinerilor și a jucătorilor împotriva jocurilor de noroc, prevenirea și tratamentul dependenței de jocuri de noroc, realizarea promovării și publicității responsabile, soluționarea promptă și eficientă a litigiilor dintre un organizator de joc și un jucător.

Ordonanța nr. 15/2019 stabilește două chestiuni noi:
– creșterea numărul de personal care urmează să activeze în cadrul Oficiu, de la 201 la 211. Cele 10 posturi noi create urmează a fi utilizate pentru derularea activității descrise mai devreme;
– și faptul că aceste venituri vor fi utilizate și pentru asigurarea cheltuielilor de personal aferent activității proprii în limita a maximum 30% din totalul sumelor aferente activității (modificare introdusă la art. 10 alin. (51).

 
Secţiuni: Content, Jocuri de noroc, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD