Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

INPPA. Precizări ref. modulul european. UPDATE: Orarul și repartizarea pe grupe
27.08.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Luni, 26 august 2019, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a publicat orarul la modulul european, respectiv la materiile: Drept european al drepturilor omului, Drept european al muncii și Dreptul Uniunii Europene și repartizarea pe grupe a cursanților INPPA

:: Dreptul european al drepturilor omului
:: Dreptul european al muncii
:: Dreptul Uniunii Europene

***

Vineri, 23 august 2019, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a anunțat cursanții că modulul european va debuta la data de 2 septembrie 2019, potrivit unui comunicat.

Luni, 26 august 2019, orarul și repartizarea pe grupe (în funcție de opțiunile transmise) vor fi publicate și comunicate prin e-mail.


Aflaţi mai mult despre
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.