JURIDICE SELECTED
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Dana Gîrbovan a demisionat din magistratură. UPDATE: CSM a înaintat către Preşedintele României propunerea de eliberare din funcție
26.08.2019 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 26 august 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin demisie, a Danei Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj, conform art. 65 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 2)

***

Luni, 26 august 2019, Dana Girbovan a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a inregistrat la Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea de a se lua act de demisia sa din magistratura.

Dana Girbovan: „In toata activitatea de judecator am spus ceea ce am crezut si am crezut in ceea ce spun, chiar daca nu era pe placul unei majoritati de moment. Odata ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justitiei, mi se pare firesc sa imi dau demisia din magistratura, pentru ca procedura efectiva de numire sa poata fi initiata.

Principalele 12 proiecte de solutii pentru imbunatatirea sistemului de justitie pe care doresc sa le implementez ca ministru al justitiei le gasiti aici.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Dana Gîrbovan a demisionat din magistratură. UPDATE: CSM a înaintat către Preşedintele României propunerea de eliberare din funcție”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate