Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

SNPAP. Festivitatea de absolvire a promoției 2019. UPDATE: Mesajul Ministrului Justiției
29.08.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 29 august 2019, Ana Birchall, Ministrul Justiției, a participat la festivitatea de  absolvire a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare de la Târgu Ocna, promoția 2019, potrivit unui comunicat.

Ana Birchall: „Ziua de astăzi este specială pentru noi toți pentru că sunteți prima promoție de polițiști de penitenciare. Vă începeți activitatea în sistemul penitenciar sub oblăduirea unui nou statut, un cadru legal care vă conferă identitate profesională și care reprezintă un instrument puternic pentru cariera dumneavoastră profesională. Țin să reamintesc că legea privind statutul polițiștilor de penitenciare a fost o  prioritate asumată de ministrul justiției și un rezultat al eforturilor comune depuse de administrația penitenciară, sindicate, Guvern și Parlament. 

Sunt mândră de ambiția și profesionalismul care v-au determinat să vă asumați această carieră de agent de poliție penitenciară, să duceți la îndeplinire misiunea de reprezentant al autorității de stat și, astfel, să fiți un sprijin în schimbarea în bine a instituțiilor, care să ofere mai multă siguranță cetățenilor și să beneficieze de un mai mare grad de încredere din partea societății. Să vă asigurați că, oricând și oriunde, va domni legea.

Vreau să-i felicit, totodată, pe părinții  și profesorii acestor tineri, care se îngrijesc de formarea lor umană şi profesională și datorită cărora au parte de o pregătire exemplară. Așa cum am afirmat de fiecare dată, noile generații de tineri bine pregătiţi trebuie să se implice în dezvoltarea României, pentru a face din societatea în care trăim una mai bună. Momentul depunerii jurământului este cu adevărat special. Atât în momente de bucurie, cât și în momente mai grele, să vă reamintiți această zi când noi, familiile și dascălii voștri am stat în fața voastră și v-am privit cu mândrie, respect și multă speranță. Să vă dea bunul Dumnezeu ce e mai bun pentru voi și familiile voastre și să nu uitați că aveți întotdeauna un partener în Ministerul Justiției.”

***

Joi, 29 august 2019, începând cu ora 9.00, în Piațeta Primăriei orașului Târgu Ocna, va avea loc Festivitatea de absolvire a promoției 2019 „Nicolae Bălcescu”.

Festivitatea de absolvire a școlii constituie un eveniment deosebit atât pentru elevii și profesorii Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, cât și pentru Administrația Națională a Penitenciarelor, care va deschide porțile sistemului penitenciar pentru prima promoție de agenți de poliție penitenciară.

Semnificației și importanței acestui eveniment le sunt adăugate emoțiile pe care absolvenții le vor simți la rostirea jurământului de credință. Prin primirea primului grad profesional, cel de ”agent de poliție penitenciară”, ei vor reprezenta sistemul penitenciar românesc, iar jurământul rostit la absolvire se va transforma într-un nou mod de viață, dedicat serviciului patriei și ordinii de drept, cu convingerea că zi de zi vor trebui să-și dăruiască toată priceperea și știința în slujba oamenilor.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.