Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNBR. Suplimentarea bugetului Ministerului Justiției cu 40 milioane de lei și al Ministerului Public cu 10 milioane de lei pentru plata onorariilor privind prestațiile avocațiale din oficiu
27.08.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 27 august 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității adresa Ministerului Finanțelor Publice prin care se anunță că, prin Ordonanța Guvernului nr. 12/2019 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2019, bugetul Ministerului Justiției a fost suplimentat cu 40 de milioane de lei, iar cel al Ministerului Public cu 10 milioane de lei pentru plata onorariilor privind prestațiile avocațiale din oficiu, potrivit unui comunicat.

Comisia Permanentă a Uniunii Naționale a Barourilor din România transmite mulțumirile Corpului Avocaților din România, pentru autoritățile care au sprijinit UNBR în procedura rectificării bugetare adoptată de Guvernul României, prin Ordonanța Guvernului nr. 12 din 12 august 2019, care, prin suplimentarea sumelor prevăzute inițial, a creat premisele pentru asigurarea sumelor necesare remunerației prestațiilor avocațiale din oficiu desfășurate în asigurarea asistenței judiciare.

:: Adresa

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.