Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Afaceri transfrontaliere, Flux informații

SUA. Acces refuzat unui student palestinian admis la Harvard din cauza postărilor prietenilor pe reţelele de socializare

28 august 2019 | JURIDICE.ro

Marți, 27 august 2019, un adolescent palestinian admis la universitatea Harvard a declarat pentru ziarul The Harvard Crimson că a fost reţinut timp de mai multe ore la aeroportul din Boston înainte de a i se refuza intrarea în SUA pe motivul opiniilor politice exprimate de prietenii săi pe reţelele de socializare.

Ismail Ajjaoui, care trăieşte în Liban, a subliniat că poliţia l-a interogat timp de 8 ore, în special cu privire la religia sa. Acesta susține că nu şi-a exprimat niciodată propriile păreri politice pe reţelele de socializare.

Poliţia de frontieră americană a confirmat că i-a fost refuzată intrarea pe teritoriul SUA lui Ismai Ajjaoui, dar a adăugat că nu poate comunica motivul exact ca urmare a necesităţii respectării confidenţialităţii unui dosar individual.

Michael McCarthy, purtătorul de cuvânt al agenției federale: „Admisia acestei persoane pe teritoriul american a fost respinsă pe baza informaţiilor descoperite în timpul percheziţiei”.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică