Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC





CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII alături de 7Card în vânzarea integrală a business-ului către Sodexo
29.08.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Avocații CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII au asistat 7Card în legătură cu finalizarea vânzării integrale a business-ului către grupul francez Sodexo. Brandul 7Card este lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport, asigurând accesul abonaților la o rețea de peste 650 de centre sportive (aproximativ 70% din totalitatea centrelor sportive și de relaxare din România).

Tranzacția de vânzare a business-ului 7Card a fost structurată în mai multe etape și a fost implementată pe parcursul a patru ani, echipa CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII consiliind  fondatorii 7Card în legătură cu finalizarea procesului de vânzare integrală a business-ului.

Sergiu Gîdei, coordonatorul acestui proiect: “Acest proiect de referință confirmă experiența semnificativă a echipei noastre în domeniul tranzacțiilor de fuziuni și achiziții din sectorul inovației și tehnologiei. Este o industrie cu un potențial enorm de dezvoltare, dar cu foarte multe reglementări specifice, provocări juridice și de business, care implică nu numai know-how, ci și expunere largă în astfel de deal-uri.

Din echipa au mai facut parte Krisztina Voicu (Partener) și Elena Sopotean (Asociat).

***

Despre CEE Attorneys România/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII:

CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați  este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în Germania, dar și în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]




Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.