Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Fost avocat, noul prim-ministru al Ucrainei
29.08.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 29 august 2019, Parlamentul din Ucraina (Верховная Рада Украины), l-a ales pe Oleksii Goncearuk în funcţia de prim-ministru, cu 290 de voturi, potrivit unui comunicat.

Oleksii Goncearuk, fost avocat, în vârstă de 35 de ani, este cel mai tînăr prim-ministru din istoria Ucrainei. În luna mai 2019, acesta a fost numit adjunct al şefului de cabinet pe probleme economice al preşedintelui Volodimir Zelenski.

Oleksii Goncearuk a practicat dreptul pentru o perioadă mai mare de zece ani. A lucrat ca avocat, iar mai târziu a condus departamentul juridic al PRIOR-Invest. În 2008, a fondat firma de avocatură Constructive Lawyers, specializată în furnizarea de servicii juridice în domeniul investițiilor și finanțării imobiliare.

Oleksii Goncearuk: „Avem peste 10 milioane de persoane care trăiesc sub pragul sărăciei. Avem un război în est. Şi în plus avem corupţie. Trebuie să îi punem capăt şi vom face asta. Noul guvern nu va fura.”

De asemenea, Andri Zahorodniuk, un alt fost avocat, face parte din Guvernul nou format al Ucrainei, deținând funcția de Ministru al Apărării.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.