Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Clasamentul candidaților pentru Admitere în Avocatură – august 2019. UPDATE: Soluționarea contestațiilor la punctaj
11.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 11 septembrie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității procesul verbal al Comisiei Naționale de Examen din data de 11 septembrie 2019 privind soluționarea contestațiilor la punctaj, formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 30 august 2019, potrivit unui comunicat.

În baza procesului-verbal întocmit de Comisia de soluționare a contestațiilor la punctaj, prin care s-a constatat, în urma reverificării tuturor lucrărilor candidaților care au formulat contestații la punctaj, că nu există diferențe între punctajul inițial acordat acestor lucrări și punctajul rezultat în urma reverificării, se resping toate contestațiile la punctaj formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 30 august 2019.

În consecință, lista cu rezultatele obținute de candidații care s-au prezentat la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calității de avocat stagiar și pentru dobândirea calității de avocat definitiv) din data de 30 august 2019, publicată la data de 07 septembrie 2019 pe paginile web ale U.N.B.R. și I.N.P.P.A., devine lista finală a rezultatelor obținute de candidații la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2019.

:: Procesul verbal

***

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, INPPA a publicat clasamentul candidaților care au participat la examenul de intrare în profesia de avocat din 30 august 2019, după soluționarea contestațiilor la barem.

:: Rezultate definitivi
:: Rezultate stagiari
:: Model contestație la punctaj

***

Candidații respinși la examenul din data de 30 august 2019 vor putea formula contestații la punctaj timp de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv până la data de 8 septembrie 2019, ora 11.00, potrivit unui comunicat.

Contestațiile pot fi depuse prin fax la numărul 021/330.12.97 și  prin email la adresa office@inppa.ro.

Pentru depunerea personală a contestațiilor la sediul I.N.P.P.A. din str. Vulturilor nr. 23, etajul 2, sector 3, programul de lucru este
– sâmbătă, 7 septembrie 2019, orele 11.00 – 20.00
– duminică, 08 septembrie 2019, orele 8.00 – 11.00

Contestațiile se vor redacta prin utilizarea acestui formularul-tip

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.