Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Detașare judecători la CSM


4 septembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 3 septembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detaşarea la Consiliul Superior al Magistraturii a Andreei Poenaru, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 4 septembrie 2019 și a Valentinei Baciu, judecător la Tribunalul Neamţ, delegată în funcţia de preşedinte al Secţiei I civile şi de contencios administrativ, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 octombrie 2019.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 10)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii