Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de magistrat asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a ÎCCJ. UPDATE: Validarea rezultatelor
11.11.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 7 noiembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatului concursului pentru promovarea în funcţia de magistrat- asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţieşi Justiţie, organizat la data de 21 octombrie 2019, conform tabelului de clasificare.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7.1.)

***

Marți, 22 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaţilor la concursul de promovare în funcţia de magistrat-asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal:

Cristina Daniela Olteanu – nota finală 9,10.

:: Tabelul

***

Miercuri, 2 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul de promovare în funcţia de magistrat asistent şef la SCAF a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada septembrie-octombrie 2019.

Unicul candidat admis este Cristina Daniela Olteanu.

:: Lista finală

***

Miercuri, 25 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu rezultatul verificării condiţiilor de participare la concurs a candidaţilor înscrişi pentru concursul de promovare în funcţia de magistrat asistent şef la SCAF a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada septembrie-octombrie 2019.

:: Lista

***

Joi, 5 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:

***

Marți, 3 septembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, la data de 21 octombrie 2019, ora 10.30 la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de magistrat asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 19)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti