Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de magistrat asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a ÎCCJ. UPDATE: Validarea rezultatelor
11.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 7 noiembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatului concursului pentru promovarea în funcţia de magistrat- asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţieşi Justiţie, organizat la data de 21 octombrie 2019, conform tabelului de clasificare.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7.1.)

***

Marți, 22 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității tabelul de clasificare a candidaţilor la concursul de promovare în funcţia de magistrat-asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal:

Cristina Daniela Olteanu – nota finală 9,10.

:: Tabelul

***

Miercuri, 2 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul de promovare în funcţia de magistrat asistent şef la SCAF a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada septembrie-octombrie 2019.

Unicul candidat admis este Cristina Daniela Olteanu.

:: Lista finală

***

Miercuri, 25 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu rezultatul verificării condiţiilor de participare la concurs a candidaţilor înscrişi pentru concursul de promovare în funcţia de magistrat asistent şef la SCAF a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada septembrie-octombrie 2019.

:: Lista

***

Joi, 5 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:

***

Marți, 3 septembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, la data de 21 octombrie 2019, ora 10.30 la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de magistrat asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 19)

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.