Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de magistrat asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a ÎCCJ. UPDATE: Rezultatul verificării condiţiilor de participare la concurs
02.10.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Miercuri, 2 octombrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista finală a candidaţilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul de promovare în funcţia de magistrat asistent şef la SCAF a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada septembrie-octombrie 2019.

Unicul candidat admis este Cristina Daniela Olteanu.

:: Lista finală

***

Miercuri, 25 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității lista cu rezultatul verificării condiţiilor de participare la concurs a candidaţilor înscrişi pentru concursul de promovare în funcţia de magistrat asistent şef la SCAF a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada septembrie-octombrie 2019.

:: Lista

***

Joi, 5 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității următoarele:

***

Marți, 3 septembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, la data de 21 octombrie 2019, ora 10.30 la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de magistrat asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 19)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate