Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNNPR. Concurs pentru schimbarea sediilor birourilor notariale. UPDATE: Situația centralizată. UPDATE: Rezultatele finale
11.11.2019 | JURIDICE.ro

Duminică, 10 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista rezultatelor contestațiilor la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 30 octombrie 2019 și lista rezultatelor finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 30 octombrie 2019.

:: Lista rezultatelor contestațiilor
:: Lista rezultatelor finale

***

Luni, 4 noiembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității lista rezultatelor la concurs și anunțul privind depunerea conestațiilor la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Lista rezultatelor
:: Anunțul

***

Miercuri, 16 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată a candidaților la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Situația centralizată

***

Miercuri, 4 septembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că la data de 30 octombrie 2019 va avea loc concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, potrivit unui comunicat.

Dosarul de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale se depune, la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, în perioada 16 septembrie – 11 octombrie 2019, inclusiv.

Taxa de înscriere: 4.000 lei/candidat.

:: Lista locurilor vacante


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.