« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

UNNPR. Concurs pentru schimbarea sediilor birourilor notariale. UPDATE: Situația centralizată. UPDATE: Rezultatele finale
11.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Duminică, 10 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista rezultatelor contestațiilor la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 30 octombrie 2019 și lista rezultatelor finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 30 octombrie 2019.

:: Lista rezultatelor contestațiilor
:: Lista rezultatelor finale

***

Luni, 4 noiembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității lista rezultatelor la concurs și anunțul privind depunerea conestațiilor la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Lista rezultatelor
:: Anunțul

***

Miercuri, 16 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată a candidaților la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Situația centralizată

***

Miercuri, 4 septembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că la data de 30 octombrie 2019 va avea loc concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, potrivit unui comunicat.

Dosarul de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale se depune, la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, în perioada 16 septembrie – 11 octombrie 2019, inclusiv.

Taxa de înscriere: 4.000 lei/candidat.

:: Lista locurilor vacante

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD