Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

UNNPR. Concurs pentru schimbarea sediilor birourilor notariale. UPDATE: Situația centralizată. UPDATE: Rezultatele finale
11.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Duminică, 10 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista rezultatelor contestațiilor la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 30 octombrie 2019 și lista rezultatelor finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 30 octombrie 2019.

:: Lista rezultatelor contestațiilor
:: Lista rezultatelor finale

***

Luni, 4 noiembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității lista rezultatelor la concurs și anunțul privind depunerea conestațiilor la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Lista rezultatelor
:: Anunțul

***

Miercuri, 16 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată a candidaților la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

:: Situația centralizată

***

Miercuri, 4 septembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că la data de 30 octombrie 2019 va avea loc concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, potrivit unui comunicat.

Dosarul de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale se depune, la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, în perioada 16 septembrie – 11 octombrie 2019, inclusiv.

Taxa de înscriere: 4.000 lei/candidat.

:: Lista locurilor vacantePLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.