Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

UNNPR. Concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică. UPDATE: Candidații care au primit aviz favorabil. UPDATE: Baremul. UPDATE: Rezultatele. Depunerea contestațiilor. UPDATE: Rezultatele finale
15.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 14 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cu rezultatele contestațiilor la concursul de admitere în funcția de notar public și lista cu rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Lista cu rezultatele contestațiilor
:: Lista cu rezultatele finale

***

Miercuri, 6 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității anunțul privind termenul de depunere a contestațiilor împotriva notării lucrărilor la concursul de admitere în funcția de notar public.

:: Anunțul

***

Miercuri, 6 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public, organizat în zilele de 29 și 31 octombrie 2019.

:: Lista

***

Vineri, 1 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică și practică.

:: Baremul de notare ramas definitiv la proba teoretică
:: Baremul de notare ramas definitiv la proba practică

***

Joi, 31 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba practică și anunțul pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba practică.

:: Baremul
:: Anunțul

***

Marți, 29 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare la proba teoretică și anunțul pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba teoretică.

:: Baremul de notare
:: Anunțul

***

Vineri, 11 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților care au primit aviz favorabil de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Luni, 7 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților înscriși la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Miercuri, 4 septembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că în zilele de 29 și 31 octombrie 2019, va avea loc concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat.

Dosarul de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public se depune la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează în perioada 9 septembrie – 27 septembrie 2019.

Taxa de înscriere: 4.000 lei/candidat

:: Lista posturilor vacante


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.