« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

UNNPR. Concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică. UPDATE: Candidații care au primit aviz favorabil. UPDATE: Baremul. UPDATE: Rezultatele. Depunerea contestațiilor. UPDATE: Rezultatele finale
15.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 14 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cu rezultatele contestațiilor la concursul de admitere în funcția de notar public și lista cu rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Lista cu rezultatele contestațiilor
:: Lista cu rezultatele finale

***

Miercuri, 6 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității anunțul privind termenul de depunere a contestațiilor împotriva notării lucrărilor la concursul de admitere în funcția de notar public.

:: Anunțul

***

Miercuri, 6 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public, organizat în zilele de 29 și 31 octombrie 2019.

:: Lista

***

Vineri, 1 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică și practică.

:: Baremul de notare ramas definitiv la proba teoretică
:: Baremul de notare ramas definitiv la proba practică

***

Joi, 31 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba practică și anunțul pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba practică.

:: Baremul
:: Anunțul

***

Marți, 29 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare la proba teoretică și anunțul pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba teoretică.

:: Baremul de notare
:: Anunțul

***

Vineri, 11 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților care au primit aviz favorabil de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Luni, 7 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților înscriși la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Miercuri, 4 septembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că în zilele de 29 și 31 octombrie 2019, va avea loc concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat.

Dosarul de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public se depune la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează în perioada 9 septembrie – 27 septembrie 2019.

Taxa de înscriere: 4.000 lei/candidat

:: Lista posturilor vacante

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD