Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

UNNPR. Concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică. UPDATE: Candidații care au primit aviz favorabil. UPDATE: Baremul. UPDATE: Rezultatele. Depunerea contestațiilor. UPDATE: Rezultatele finale


15 noiembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 14 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cu rezultatele contestațiilor la concursul de admitere în funcția de notar public și lista cu rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public.

:: Lista cu rezultatele contestațiilor
:: Lista cu rezultatele finale

***

Miercuri, 6 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității anunțul privind termenul de depunere a contestațiilor împotriva notării lucrărilor la concursul de admitere în funcția de notar public.

:: Anunțul

***

Miercuri, 6 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public, organizat în zilele de 29 și 31 octombrie 2019.

:: Lista

***

Vineri, 1 noiembrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare rămas definitiv la proba teoretică și practică.

:: Baremul de notare ramas definitiv la proba teoretică
:: Baremul de notare ramas definitiv la proba practică

***

Joi, 31 octombrie 2019, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba practică și anunțul pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba practică.

:: Baremul
:: Anunțul

***

Marți, 29 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității baremul de notare la proba teoretică și anunțul pentru depunerea contestațiilor la baremul de notare la proba teoretică.

:: Baremul de notare
:: Anunțul

***

Vineri, 11 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților care au primit aviz favorabil de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Luni, 7 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților înscriși la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Miercuri, 4 septembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că în zilele de 29 și 31 octombrie 2019, va avea loc concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat.

Dosarul de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public se depune la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează în perioada 9 septembrie – 27 septembrie 2019.

Taxa de înscriere: 4.000 lei/candidat

:: Lista posturilor vacante

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii