Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNNPR. Concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică. UPDATE: Candidaților care au primit aviz favorabil
14.10.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 11 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților care au primit aviz favorabil de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Luni, 7 octombrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată a candidaților înscriși la concursul de admitere în funcția de notar public organizat în zilele de 29 și 31 octombrie.

:: Situația centralizată

***

Miercuri, 4 septembrie 2019, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că în zilele de 29 și 31 octombrie 2019, va avea loc concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, potrivit unui comunicat.

Dosarul de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public se depune la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează în perioada 9 septembrie – 27 septembrie 2019.

Taxa de înscriere: 4.000 lei/candidat

:: Lista posturilor vacante

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate