Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu / iulie 2019
05.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 5 septembrie 2019, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti, a informat avocatii interesati c au fost alocate, de catre Tribunalul Bucuresti, fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la cererea instantelor judecatoresti pentru luna iulie 2019 si de catre Curtea de Apel aferente lunilor iunie, partial martie-mai 2019, potrivit unui comunicat.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor din oficiu pentru prestarea serviciilor de asistenta judiciara in faza de judecata, sunt invitati să se prezinte la Baroul Bucureşti, începând cu data de 5 septembrie 2019, pentru completarea facturii în vederea virării banilor in contul deschis pe cabinet de avocat / persoana fizică autorizată sau pentru programare in vederea efectuarii platii la casierie.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.