Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu / iulie 2019
05.09.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Joi, 5 septembrie 2019, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului Bucuresti, a informat avocatii interesati c au fost alocate, de catre Tribunalul Bucuresti, fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la cererea instantelor judecatoresti pentru luna iulie 2019 si de catre Curtea de Apel aferente lunilor iunie, partial martie-mai 2019, potrivit unui comunicat.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor din oficiu pentru prestarea serviciilor de asistenta judiciara in faza de judecata, sunt invitati să se prezinte la Baroul Bucureşti, începând cu data de 5 septembrie 2019, pentru completarea facturii în vederea virării banilor in contul deschis pe cabinet de avocat / persoana fizică autorizată sau pentru programare in vederea efectuarii platii la casierie.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.