Secţiuni » Mesaje de condoleanţe
Mesaje de condoleanţe

Av. Victor Bleahu a trecut în neființă. UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia și Baroul Alba exprimă condoleanțe
10.09.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Mesaje de condoleanțe, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 9 septembrie 2019, Baroul Alba a dat publicității următorul comunicat:

„Ne-a părăsit mult prea devreme, cel care a fost un bun coleg, un dascăl iubit și un profesionist al dreptului av. Victor Ioan Bleahu.

Suntem alături de familia îndurerată și le transmitem sincere condoleanțe!”

***

Luni, 9 septembrie 2019, Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității următorul comunicat:

„Colectivul Curţii de Apel Alba Iulia îşi exprimă regretul şi tristeţea la trecerea în nefiinţă a domnului avocat Victor Ioan Bleahu şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Sălile de judecată şi inimile noastre sunt mai pustii după dispariţia sa prematură.

Magistratul, avocatul şi nu în ultimul rând, profesorul de drept penal Victor Ioan Bleahu, va rămâne în memoria noastră aşa cum l-am cunoscut, un adevărat profesionist al sistemului judiciar, căruia i s-a dăruit cu pasiune şi pricepere, realizând o carieră strălucită.

A fost şi va rămâne un exemplu pentru noi toţi.

Maestre, Dumnezeu să te odihnească în pace!

***

Vineri, 6 septembrie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că președintele UNBR, av. dr. Traian Briciu, exprimă profundul regret pentru stingerea din viaţă a celui care a fost distinsul avocat Victor Bleahu din Baroul Alba, fost membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, potrivit unui comunicat.

Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti