Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Av. Victor Bleahu a trecut în neființă. UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia și Baroul Alba exprimă condoleanțe


10 septembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 9 septembrie 2019, Baroul Alba a dat publicității următorul comunicat:

„Ne-a părăsit mult prea devreme, cel care a fost un bun coleg, un dascăl iubit și un profesionist al dreptului av. Victor Ioan Bleahu.

Suntem alături de familia îndurerată și le transmitem sincere condoleanțe!”

***

Luni, 9 septembrie 2019, Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității următorul comunicat:

„Colectivul Curţii de Apel Alba Iulia îşi exprimă regretul şi tristeţea la trecerea în nefiinţă a domnului avocat Victor Ioan Bleahu şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Sălile de judecată şi inimile noastre sunt mai pustii după dispariţia sa prematură.

Magistratul, avocatul şi nu în ultimul rând, profesorul de drept penal Victor Ioan Bleahu, va rămâne în memoria noastră aşa cum l-am cunoscut, un adevărat profesionist al sistemului judiciar, căruia i s-a dăruit cu pasiune şi pricepere, realizând o carieră strălucită.

A fost şi va rămâne un exemplu pentru noi toţi.

Maestre, Dumnezeu să te odihnească în pace!

***

Vineri, 6 septembrie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că președintele UNBR, av. dr. Traian Briciu, exprimă profundul regret pentru stingerea din viaţă a celui care a fost distinsul avocat Victor Bleahu din Baroul Alba, fost membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, potrivit unui comunicat.

Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii