Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Consiliul de Mediere. Ședință extraordinară / 10 septembrie 2019. UPDATE: Rezoluții adoptate
12.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 10 septembrie 2019, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului de Mediere, a fost adoptată modificarea Statutului Profesiei de Mediator prin amendarea dispozițiilor art. 31, alin 2, litera „n” și a art. 32 din același act normativ, potrivit unui comunicat.

Astfel:
– Consiliul de Mediere, în executarea dispozițiilor Legii Nr. 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator, completată cu dispozițiile Legii Nr. 154/2019, va dispune de prerogativa cercetării disciplinare și a aplicării sancțiunilor legale mediatorilor autorizați, cu Formă de Exercitare a Profesiei, care nu-și execută obligația de plată a taxei profesionale până la data de 31 decembrie a fiecărui an fiscal pentru care aceasta se datorează, adoptându-se, în acest sens, și procedura ce urmează a fi aplicată în această situație.

–  propunerea Președintelui Consiliului de Mediere de organizare a unei serii de 4 conferințe tematice, completată cu încă una  la propunerea Nicoletei Ionescu – Membru CP, privitoare la aspectele teoretice și practice ale medierii disputelor din domeniile conflictelor de muncă, fiscal, penal, conflictelor din domeniul familiei și a celor dintre profesioniști, evenimente propuse a fi organizate gratuit, în luna octombrie, în Municipiul București, a fost respinsă. A fost aprobată organizarea unei singure conferințe profesionale, pe problematica medierii din domeniul litigiilor de muncă, pentru data  de 11 octombrie 2019.

***

Luni, 9 septembrie 2019, Consiliul de Mediere a convocat ședința extraordinară pentru data de 1o septembrie 2019, începând cu ora 12, potrivit unui comunicat.

Ordinea de zi:
– propunere de modificare a art. 31 alin. 2 din Statutul Profesiei de Mediator
– diverse.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.