Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul de Mediere. Ședință extraordinară / 10 septembrie 2019. UPDATE: Rezoluții adoptate
12.09.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 10 septembrie 2019, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului de Mediere, a fost adoptată modificarea Statutului Profesiei de Mediator prin amendarea dispozițiilor art. 31, alin 2, litera „n” și a art. 32 din același act normativ, potrivit unui comunicat.

Astfel:
– Consiliul de Mediere, în executarea dispozițiilor Legii Nr. 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator, completată cu dispozițiile Legii Nr. 154/2019, va dispune de prerogativa cercetării disciplinare și a aplicării sancțiunilor legale mediatorilor autorizați, cu Formă de Exercitare a Profesiei, care nu-și execută obligația de plată a taxei profesionale până la data de 31 decembrie a fiecărui an fiscal pentru care aceasta se datorează, adoptându-se, în acest sens, și procedura ce urmează a fi aplicată în această situație.

–  propunerea Președintelui Consiliului de Mediere de organizare a unei serii de 4 conferințe tematice, completată cu încă una  la propunerea Nicoletei Ionescu – Membru CP, privitoare la aspectele teoretice și practice ale medierii disputelor din domeniile conflictelor de muncă, fiscal, penal, conflictelor din domeniul familiei și a celor dintre profesioniști, evenimente propuse a fi organizate gratuit, în luna octombrie, în Municipiul București, a fost respinsă. A fost aprobată organizarea unei singure conferințe profesionale, pe problematica medierii din domeniul litigiilor de muncă, pentru data  de 11 octombrie 2019.

***

Luni, 9 septembrie 2019, Consiliul de Mediere a convocat ședința extraordinară pentru data de 1o septembrie 2019, începând cu ora 12, potrivit unui comunicat.

Ordinea de zi:
– propunere de modificare a art. 31 alin. 2 din Statutul Profesiei de Mediator
– diverse.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.