Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Concurs de promovare pe loc în funcţii de execuţie a procurorilor
16.09.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 13 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității anunţul referitor la rectificarea tematicii la materiile Drept penal şi Drept procesual penal la concursul de promovare pe loc în funcţii de execuţie a procurorilor organizat la data de 20 octombrie 2019, la Bucureşti.

:: Anunţul

***

Miercuri, 11 septembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

***

Marți, 10 septembrie 2019, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de promovare pe loc în funcţii de execuţie, a procurorilor, la data de 20 octombrie 2019, la Bucureşti, conform calendarului propus de Direcţia resurse umane şi organizare a Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 6)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “CSM. Concurs de promovare pe loc în funcţii de execuţie a procurorilor”

  1. Ioan BUCSA spune:

    Interesant!!! 50 de locuri procurori ÎCCJ? În ritmul ăsta, până la pensie, toţi procurorii vor avea grad de ÎCCJ!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate