Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Prof. univ. dr. Iulia Motoc va prezida panelul ”Challenging sovereignty: Contested statehood în cadrul conferinței bianuale a Societății Europene de Drept Internațional
10.09.2019 | JURIDICE.ro

Prof. univ. dr. Iulia Motoc, judecătorul român la CEDO, va prezida panelul ”Challenging sovereignty: Contested statehood” în cadrul conferinței bianuale a Societății Europene de Drept Internațional, care se desfășoară la Atena, între 12 și 14 septembrie.

Fondată în 2001, la Florența, Societatea Europeană de Drept Internațional reunește cele mai importante personalități din domeniul dreptului internațional, profesori, practicieni, studenți.

:: Detaliile conferinței


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.