Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Arbitraj
DezbateriCărţiProfesionişti

Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Workshop pentru avocați co-finanțat de CE: Practical Law Academy (27-29 Septembrie, București)
11.09.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Mihaela Mazilu-Babel

Mihaela Mazilu-Babel

La sfârșitul lunii, între 27 – 29 septembrie și timp de 3 zile (notă MMB, 12 septembrie: am primit e-mail că a fost o eroare  în comunicarea cu mine a organizatorului, data fiind de fapt 29 septembrie, și nu 30 septembrie cum mi s-a comunicat inițial și cum scrisesem inițial în acest anunț), va avea loc la Universitatea din București un workshop dedicat avocaților specializați în drept comercial și/sau arbitraj, și care ar dori să-și îmbunătățească și perfecționeze nu numai abordarea strategică și de pledare a unei spețe anume, dar și maniera în care pregătesc întrebările dedicate martorilor.

Aceștia vor primi materialele în avans (cu două săptămâni înainte) iar metoda utilizată este una ce permite eficiență indiferent de normele de procedură națională incidente (metoda Hampel).

Trainer va fi doamna avocat Rehana Azib din Londra (Inner Temple), pregătirea fiind co-finanțată de către Comisia Europeană. De aceea, participații vor trebui să plătească o taxă de doar 85 de euro.

Pentru înscrieri, a se vedea aici. Este necesară cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu. Totodată, pentru orice nelămuriri, acest e-mail vă stă la dispoziție: ruairi@legaled.eu

dr. Mihaela Mazilu-Babel

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate