Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

PÎCCJ și A.I.P.R. organizează un seminar regional dedicat prevenirii genocidului și atrocităților în masă
11.09.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 10 septembrie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că organizează, în parteneriat cu Institutul Auschwitz pentru Pace și Reconciliere (A.I.P.R.) și cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, primul seminar regional dedicat prevenirii genocidului și atrocităților în masă, acțiune subsumată Rețelei naționale pentru prevenirea genocidului și cercetarea multidisciplinară a gropilor comune, care are loc la Iași, în perioada 9-11 septembrie 2019, potrivit unui comunicat.

Seminarul urmărește analizarea conceptelor de genocid, atrocitate, precum și a proceselor prin care are loc genocidul. De asemenea va fi examinat rolul justiției în societățile post conflictuale, acordând o atenție deosebită investigațiilor privind gropile comune și vor fi diseminate experiențele directe ale vorbitorilor invitați din Bosnia Herțegovina și România.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate