Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

A fost instituită Ziua Autorității Electorale Permanente
11.09.2019 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

În Monitorul Oficial nr. 728 din 4 septembrie 2019 a fost publicat Ordinul nr. 993/2019 privind instituirea zilei de 29 octombrie ca Ziua Autorității Electorale Permanente

Data de 29 octombrie va fi recunoscută drept Ziua Autorității Electorale Permanente. Pentru a marca această zi, structurile de specialitate ale AEP pot organiza activități festive, sesiuni de comunicări științifice, conferințe, seminare, mese rotunde, lansări de carte, expoziții și alte asemenea acțiuni de promovare a rolului și imaginii instituției pe plan național și internațional.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.